Wie zijn wij

Als vroedvrouwen zijn wij op zoek gegaan naar een manier van werken waarin wij de aanstaande ouders intensiever kunnen begeleiden op weg naar de geboorte van hun kind. wij stellen ons graag aan jullie voor. Dit kan ook in een kennismakingsgesprek op één van de praktijk locaties.

 


Elisabeth Zwiers
Verloskundige

De tijd lijkt voorbij te vliegen, want ondertussen ben ik alweer bijna 10 jaar verloskundige. En al sinds 2007 is Duo mijn praktijk. Ik had het voorrecht om deze praktijk op te starten in 2007. Het is altijd mijn wens geweest om een kleine praktijk te hebben, omdat ik weet dat dit de beste mogelijkheden geeft om zorg te leveren die zo goed mogelijk aansluit bij de persoonlijke wens van jou als zwangere. Het begeleiden van een bevalling blijft een bijzonder moment, ik vind het fantastisch als het ons lukt om je terug te laten kijken met trots en zelfvertrouwen op dit bijzondere moment in je leven.

Nikkie Koper
Verloskundige

Ik ben sinds 2013 werkzaam als verloskundige. Een zogeheten laatbloeier, want eerder studeerde ik Kunst en Economie en was ik werkzaam in de culturele sector. Samen met mijn partner maak ik elk jaar een mooie reis, tijdens een van die reizen heb ik besloten om mijn wens om verloskundige te worden te verwezenlijken. 4 Jaar later studeerde ik af en heb ik als waarneemster mijn eerste solo thuis bevalling bij Duo gedaan! Ik vind het fijn om veel tijd te hebben voor jou als cliënt, dat geeft ook mij het gevoel dat jullie tot je recht komen en dat alles bespreekbaar is.

 

IMG-20160107-WA0003