Duo bestaat 10 jaar! Een feestje waard

Duo Bestaat 10 jaar!

En dan is het ineens zover, Duo bestaat 10 jaar! En wat is de tijd omgevlogen!
Wat is er veel gebeurd in tien jaar tijd, van prachtige mooie, intense zwangerschappen en bevallingen tot zeer verdrietige en heftige gebeurtenissen. Allen blijven je toch bij.

Hoe het allemaal begon…
Kersvers afgestudeerd, aan de slag als verloskundige. Wat een enorm leuk vak, maar wat wilde ik graag de tijd en aandacht hebben voor de mensen die ik begeleidde in zo’n bijzonder moment! Al snel wist ik, dit wil ik anders gaan doen. Samen met Catrien van der Bijl begonnen met een plan te schrijven voor een kleinschalige verloskundige praktijk.

En zo werd Duo geboren.
Op 10 september werd de eerste baby bij Duo geboren, thuis met zowel Catrien als mij aanwezig. Een dubbel bijzonder moment!
In de daarop volgende jaren zijn er heel wat baby’s onder onze begeleiding geboren. Zowel thuis als in het ziekenhuis, in bad, op de kruk, onder de douche ;), maar ook onder begeleiding van de gynaecoloog natuurlijk.
We zijn begonnen in alleen Zwanenburg, Halfweg en Spaarndam, maar afgelopen jaar hebben we ook Haarlem als spreekuurlocatie toe mogen voegen!

Na drie jaar is Catrien gestopt en ben ik alleen verder gegaan. Samen met verschillende waarneemsters hebben we jullie toen mogen begeleiden. Nikkie werkte al een paar jaar in de praktijk als waarneemster zoals velen van jullie hebben gemerkt. Trots ben ik dat Nikkie nu officieel maat is geworden bij Duo!

2017 is sowieso een bijzonder vruchtbaar jaar, Nikkie heeft haar eerste kindje gekregen en ik mocht mijn tweede wonderdonder verwelkomen.
Dit alles is toch best een feestje waard vinden jullie ook niet?

23 september, safe the date!

Tien jaar, van solo weer naar Duo, twee verse kinders erbij zijn toch wel enorme mijlpalen en dit willen we graag met alle (oud)cliënten gaan vieren, onder het genot van een hapje en een drankje lijkt het ons leuk om herinneringen op te halen en te horen hoe het iedereen vergaat!
We hopen er samen een leuke dag van te maken, voor de kinderen is er iets leuks te doen! Wil je iets bijdragen aan het programma? Schminken, muziek maken, zeg het maar.. laat het ons weten!

Komende week zullen de uitnodigingen de deur uit gaan, de gastenlijst hebben we al samengesteld, maar in tien jaar kan er veel veranderen, heb je onverhoopt geen uitnodiging ontvangen en wil je wel graag komen? Meld je dan aan op duoverloskunde@gmail.com, we horen graag met hoeveel personen je komt, dan kunnen we rekening houden met de hapjes, drankjes en activiteiten. Let op dit mailadres is alleen bedoeld voor de aanmeldingen en, als je ze hebt, leuke foto’s van ons in actie en/of een leuke familiefoto van jullie gezinnen voor ons jubileum fotoboek!

Hopelijk zien we jullie 23 september!

Groetjes Elisabeth en Nikkie