Duo gaat bloggen!

 

Duo gaat bloggen!!

Vanaf volgende maand zullen wij regelmatig bloggen over interessante onderwerpen in ons vakgebied. Dit geeft ons de mogelijkheid om jullie van nieuws en informatie te voorzien! De eerste blog zal gewijd worden aan de NIPT (niet invasieve prenatale test) die vanaf april dit jaar voor alle zwangeren in Nederland beschikbaar is. Hoe werkt het en wat is het? Je leest het binnenkort.

Voor ons is 2017 een belangrijk jaar, want zoals jullie al wisten is Nikkie sinds 1 januari vaste maat in de praktijk, is Nikkie net bevallen van een zoon en verwacht Elisabeth deze zomer haar 2e kindje. Maar dat is nog niet alles, want de praktijk bestaat dit jaar 10 jaar! Dat moet gevierd worden, maar daarover later meer! Gelukkig hebben we Lisa om het verlof van Elisabeth te vervangen. Wij zijn heel blij met Lisa!

Ben je op zoek naar handige info, bekijk onze website, www.duo-verloskunde.nl, we hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk nuttige informatie en veel gestelde vragen te beantwoorden. Zo staat er bijvoorbeeld bij kwaaltjes ABC handige tips en trucs bij  bijvoorbeeld misselijkheid, kuitkrampen en aambeien.
Wij vinden het leuk om jullie op deze manier op de hoogte te houden!

Wij zullen ons best doen om leuke onderwerpen te kiezen om over te bloggen, mocht je zelf een idee of voorstel hebben over een onderwerp waar je graag meer over wil weten, stuur ons een mail of laat het ons weten tijdens een van de controles op de praktijk in Zwanenburg, Spaarndam en Haarlem.

Groetjes Elisabeth en Nikkie