Praktijk

In 2007 is Elisabeth Zwiers gestart met Duo praktijk voor verloskunde in Halfweg. Met als ideaal beeld dat we als kleine praktijk meer tijd kunnen besteden per zwangere, barende en kraamvrouw. Sinds 2014 werkt Nikkie als vaste kracht in de praktijk. Samen vormen wij Duo. Wij hebben beide in de afgelopen jaren gemerkt dat het een enorme meerwaarde is om jullie beter te leren kennen en naar jullie behoefte te kunnen begeleiden, zowel in de zwangerschap als tijdens de bevalling en de kraamtijd.

bloeddrukmeterDoordat wij meer tijd in plannen tijdens onze spreekuren en met jullie kijken naar hoe we je zo prettig mogelijk kunnen begeleiden hopen we dat je op een goede periode terug kan kijken.

Wisten jullie dat we zowel bevallingen thuis als in het ziekenhuis begeleiden? En dat je vrij bent te kiezen voor de plaats van de bevalling? We helpen je graag een goed beeld te geven over wat je kan verwachten tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Naast dat we verloskundigen zijn hebben wij ook aanvullende scholingen gevolgd voor de rebozomassage techniek. Dit is een Mexicaanse techniek waarbij we je met behulp van een doek tijdens de weeën een beetje schudden of druk geven op je bekken. Meer informatie is te vinden op: www.rebozo.nl.

Daarnaast doen we onze uiterste best om kennis te verwerven over de meest recente inzichten m.b.t. voeding, vitamines (orthomoleculaire gezondheidzorg), hormoonverstorende stoffen en gezonde leefstijl.

Navigeer snel naar:

De praktijk, wie zijn wij?

de Praktijk - studies

de praktijk - klachten